My everything av Badiras «Lilly»

My everything av Badiras «Lilly»

https://www.dogweb.no/hundedatabase/dog?id=e849eab0-558c-4fae-872c-cdb92c42db4b

Lilly er vårt nyeste familiemedlem og er en helt fantastisk ung frøken! Vi eier Lilly sammen med oppdretter Kathrine Høvik.

Lilly er datter av «Snuppa» og «Lobo» som vi har forelsket oss helt i på kennel Badiras.
Lobo er en stor herlig bamse som deler ut de beste klemmer! Lobo har reist rundt og sjarmert publikum på juniorhandlinger sammen med Lucas, han er også av de vakreste golden hannene vi har sett;)
Snuppa er full av energi, leken og ei utrolig morsom frøken. Hun blir ofte med både Oda, Lucas og andre barn på treninger.

Jeg var så heldig å få være med på hele veien fra Snuppa ble parret, drektigheten og fødselen av lille Lilly og søskene hennes. En utrolig lærerik erfaring for oss som er ferske oppdrettere. Og ekstra spesielt å få den gleden i å ta imot Lilly og følge henne fra dag 1.

Lilly har nok arvet det beste fra begge sine foreldre:) Hun har hatt en herlig energi fra dag 1, rolig og selvsikker frøken. Hun har vært stilt ut og vunnet flere valpeshow, nå ser vi frem til å ta med den vakre frøkna på flere utstillinger ettersom hun vokser:) Vi trener jakt og apportering med Lilly, og gleder oss til å prøve kvalifiseringsprøven når hun blir gammel nok:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *